2/9/13

La setmana del llibre en Català - 2013

Este fin de semana empieza en Barcelona un evento cultural muy esperado: 'La setmana del llibre en Català', que celebra con diversos actos y actividades culturales con una feria instalada en la Avinguda de la Catedral desde el día 6 hasta el 15 de septiembre.

Rutas literarias, exposiciones, homenajes a Salvador Espriu...  una semana que los amantes de la literatura no nos podemos perder.

A continuación el texto de presentación de la organización:SLC13-Logo colorH

La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes que apropen al lector les seves publicacions en català. Facilita el retrobament dels fons, presenta novetats i ofereix serveis de localització de llibres i eines per a fomentar la prescripció i recomanació lectora. Compta també amb la presència de les biblioteques públiques, veritables motors de la dinamització i l’accés a la cultura.

La Setmana celebra el 2012 trenta anys. Per això, a més d’oferir l’oportunitat de recuperar antics fons editorials i de descobrir editorials i llibreries, comptà amb un extens programa d’activitats amb tertúlies, lectures en veu alta, espectacles, cites amb entitats... i accions molt singulars que recordaven la llarga trajectòria d’aquest esdeveniment.

Enguany, arriba a la seva 31a edició i continuarà treballant per a que la publicació i lectura en català s'obri al món.