30/10/13

Albert Sánchez Piñol a la Biblioteca Jaume Fuster

En el marc del club de lectura de la Biblioteca Jaume Fuster i de la trobada Barcelona Novel·la Històrica, Albert Sánchez Piñol conversarà amb els lectors sobre la seva darrera novel·la, Victus.

Albert Sánchez Piñol neix a Barcelona l’any 1965. Llicenciat en Antropologia per la UB, irromp en el món literari amb l’assaig Pallassos i monstres (2000), en què destria la sanguinària acció política d’un grup de dictadors africans.

L’aparició de La pell freda (2002) constitueix tot un fenomen literari en el nostre país. A les 32 edicions en català, s’hi sumen les traduccions a 37 idiomes, gràcies a les quals passa a ser la novel·la catalana més traduïda de la història. Pandora al Congo (2005) i el recull de contes Tretze tristes tràngols (2008) són les seves dues obres posteriors, fins a l’aparició l’any 2012 de Victus, la seva darrera novel·la i la primera que escriu en castellà: un nou gran èxit literari.

Albert Sánchez Piñol també és l’autor del guió d’El bosc (2012), pel·lícula basada en un dels seus relats i dirigida per Óscar Aibar.

Amb la col·laboració de: Edicions La Campana i Tricentenari BCN

Biblioteca Jaume Fuster
Pl. Lesseps, 20-22

Accés lliure fins a completar l'aforament